Prima pagină > D'ale ateistilor, D'ale teistilor, Raspunsuri ateiste, Realitatea de zi cu zi > Flagellumul bacteriei – și cât de oarbă e credința

Flagellumul bacteriei – și cât de oarbă e credința

De data asta din categoria: Realitatea de zi cu zi vă prezint: Flagellum – minunația care face ca fiecare credincios să cadă în genunchi și să slavească pe cel de sus.

Dacă ești credincios, acum, după ce te-ai ridicat din plecăciunea ta, binevoiește să citești fie textul original, fie următoarele:

Cam pe unde se termină poza scrie așa:

” Cu toate acestea,  reprezentarea flagellumului ca și o formă geometrică perfectă, complet simetrică și alcătuită din părți geometrice perfecte este înșelătoare,. Flagellumul adevărăt este departe de avea o astfel de formă geometrică perfectă. Spre deosebire de mașini, care sunt replici apropiate una de cealaltă (să zicem, toate Jeep-urile dintr-un an au aproape aceeași forma), flagella real, în primul rând, are forme cu multe abateri de la o simetrie geometrică perfectă, și, în al doilea rând, nu există două flagella exact identice. Fiecare flagella  diferă in anumite privințe, la fel cum organismele biologice variază de la individ la individ.”

Pentru  scrierea acestui mic articol trebuie să îi mulțumesc unui coleg, care, deși nu este religios, a dat dovadă de un comportament cu adevărăt creștinesc. Xulescu era, pur și simplu, cu gura căscată la cât de mult seamănă poza cu o mașinărie. În momentul în care m-a chemat, și pe mine, să văd minunea, i-am zis doar ”să citească și textul și să nu se uite numai la poze”.

În concluzie, oameni buni: citiți, informați-vă, nu luați de bune tot ce vedeți sau ..

credeți ce vreți and fuck off

Pentru articolul complet despre flagellum -> Flagella Myths
Pentru alte poze cu minunății: nori care seamănă cu diverse obiecte, animale, etc
Reclame
 1. 26 octombrie 2011 la 09:28

  Ar mai fi și asta:

  Pentru că pentru mulți despre asta e vorba. În plus, nu știu vreun credincios care să creadă din cauza flagelului, ei cred din-nainte și flagelul intră în seria de chestii care confirmă ideile lor preconcepute în timp ce ignoră faptul că flagelul ăla e, de cele mai multe ori, parte din corpul unei bacterii care trăiește creând suferință în rândul oamenilor.

  • 26 octombrie 2011 la 20:52

   Hmm, se pare ca nu ma exprim eu prea bine 🙂
   Nu am facut vreo afirmatie ca cineva a devenit credincios din cauza flagelului, dar cu siguranta unii sunt atat de orbiti de diverse minuni incat sa ignore explicatiile, care in cazul de fata erau chiar langa „minune”.
   Ma bucur ca ai prezentat videoclipul despre flagellum, mai ales ca are subtitrare si poate.. poate cineva va reusi sa inteleaga un pic mai bine cum sta treaba cu complexitatea asta ireductibila.

 2. pet
  26 octombrie 2011 la 20:23

  ” flagella real, în primul rând, are forme cu multe abateri de la o simetrie geometrică perfectă, și, în al doilea rând, nu există două flagella exact identice.”

  N-ai rezolvat nimic..”Imperfectiunea” geometrica inchipuita de tine nu dovedeste ca n-au fost create si nu explica necesitatea aparitiei concomitente a tuturor partilor -lipsa uneia singure reprezentand moartea bacteriei.Deci n-are cum dezvolta asa ceva prin evolutie.ci doar instantaneu toate partile componente.

  • 26 octombrie 2011 la 20:45

   Eu nu am vorbit in acest post despre complexitate ireductibila si nici nu voi vorbi aici despre asa ceva. Mesajul e „citiți, informați-vă, nu luați de bune tot ce vedeți”

   Videoclipul pus de zergu mai devreme ar putea sa te lumineze un pic in privinta mitului ca ar fi ceva complex ireductibil, asa ca fa bine si vizioneaza-l. Daca la sfarsit tot nu esti lamurit atunci ce ar fi sa crezi ca imaginea urmatoare este un mesaj de la creatorul tau
   fuck off

 3. pet
  26 octombrie 2011 la 21:10

  @Nimeni

  Tu ai urmarit videoclipul ala ? E pentru copii tampiti.

  • 26 octombrie 2011 la 21:29

   Faci afirmatia pentru ca:
   1. esti expert in domeniu tampitilor si ar trebui sa te credem pe cuvant ca e pentru copii tampiti?
   2. ai ceva argumente solide care sa contrazica acele informatii din videoclip?

 4. marius
  7 decembrie 2011 la 07:06

  E un subiect prea inteligent pentru mintea mea dar daca sunteti interesati sa aflati adevarul despre existenta sau inexistenta lui dumnezeu va recomand un site: http://www.descopera.ro/dnews/6239877-nu-exista-viata-dupa-moarte-e-doar-o-iluzie

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: